maandag 10 oktober 2022

Autivrouwencafé woensdag 2 november live & online: Autisme en (vrijwilligers)werk

Weten waar je kracht ligt. Ieder mens met autisme is anders. Daarom is het ook zo belangrijk om te weten hoe jij in elkaar steekt. Er is niet één bepaald soort (vrijwilligers) werk dat bij je past als je autisme hebt. 
Mensen met autisme vind je in alle mogelijke sectoren. Want ieder mens is anders – en autisme uit zich ook bij iedereen weer anders. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt wat bij jou past. 
Autisme hoeft geen belemmering te zijn: verschillende soorten werk, dagbesteding zijn mogelijk, afhankelijk van je talenten. 
Sommige mensen met autisme hebben specifieke talenten die voor bedrijven waardevol kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn: Technisch inzicht, het vermogen om lange tijd geconcentreerd met één onderwerp bezig te zijn, oog voor detail en een sterk analytisch denkvermogen. 
Autisme kan invloed hebben op veel verschillende (cognitieve en sociale) functies en vaardigheden, zoals het verwerken van zintuiglijke prikkels, sociale contacten met collega's of het werk plannen en organiseren. Autisme brengt een eigen mix van sterke en zwakke kanten met zich mee. 

Heb jij (vrijwilligers) werk of dagbesteding die bij jou past? Heb je op je (vrijwilligers) werk verteld dat je autisme hebt? Heb je aanpassingen gedaan? 

Wil je hierover met andere autivrouwen praten dan ben je van harte welkom. 


LIVE en ONLINE bijeenkomst 
Voor de live bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Inloop vanaf 19.15 uur. 
Host van het live café is Charlotte Beijer. 

Voor de digitale bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Instroom vanaf 19.15 uur. 
Host van het online café is Maartje de Vries.  

Locatie voor live bijeenkomsten 
Zijpendaalseweg 25 
6814CC Arnhem 

AANMELDEN NOODZAKELIJK 
E-mail: administratie@krekelautismecoaching.nl 
Telefoonnummer: 026-325 21 63

Geen opmerkingen:

Een reactie posten