donderdag 3 oktober 2024

Autivrouwen café woensdag 6 november 2024 live & online: Autisme & kwaliteiten

Naar kwaliteiten kijken, in plaats van beperkingen, opent een wereld van mogelijkheden. Wanneer we ons focussen op wat mensen wél kunnen, ontdekken we talenten die anders onopgemerkt blijven. Vrouwen met autisme hebben unieke kwaliteiten die vaak onderbelicht blijven, zoals een sterk oog voor detail, creatief probleemoplossend vermogen en een diepe focus op hun interesses. Door aandacht te schenken aan hun sterke kanten, kunnen we hen helpen bloeien in plaats van beperken. Deze positieve benadering leidt tot meer zelfvertrouwen, betere prestaties en een inclusievere samenleving waarin iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren. Het erkennen van hun krachten biedt vrouwen met autisme de kans om hun volledige potentieel te benutten. 

Veel vrouwen met autisme hebben veel twijfels over zichzelf. Ben ik niet te dik, te dun, vinden mensen mij wel aardig, doe ik het wel goed? Ze twijfelen over hun eigenschappen of hun karakter. De maatschappij zorgt er vaak voor dat we streng zijn naar onszelf en alles perfect willen doen. 

Wat zijn jouw kwaliteiten, waar ben jij goed in? Hoe helpen deze kwaliteiten jou in het dagelijks leven?

Wil je hierover met andere autivrouwen praten dan ben je van harte welkom.  


LIVE en ONLINE bijeenkomst 

Voor de live bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Inloop vanaf 19.15 uur. Hosts van het live café zijn Martine Jetten en Rosa Broer. Rosa neemt het café waar voor Charlotte Beijer. 

Voor de digitale bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Instroom vanaf 19.15 uur. Na een centrale introductie gaat het online café in (digitale) kleinere subgroepen uiteen. Er is een gezamenlijke afsluiten. Mogelijk is het prettig om pen en papier bij de hand te hebben. Vaste host van het online café is Maartje de Vries.

Locatie voor live bijeenkomsten 
Zijpendaalseweg 25 
6814 CC Arnhem 

AANMELDEN NOODZAKELIJK 
E-mail: administratie@krekelautismecoaching.nl 
Telefoonnummer: 026-325 21 63

Geen opmerkingen:

Een reactie posten