woensdag 8 november 2023

Autivrouwen café woensdag 6 december live en online: autisme en de feestdagen

 De feestdagen komen er weer aan, een periode waarin we allemaal hetzelfde doel hebben. Een gezellige, warme, liefdevolle, fijne en ontspannen tijd beleven. De voorwaarden om zo'n tijd te hebben is voor iedereen anders.

Veel mensen kijken uit naar die leuke feestmaand december. Sinterklaas, Kerstmis en nieuwjaar. Feesten, cadeautjes, afspreken met vrienden en familie, veel en lekker eten, samenzijn, muziek, lichtjes, versierde huizen, … Kortom, wat kan er nu niet leuk zijn aan die maand?

Voor mensen met autisme kan deze maand helemaal niet leuk zijn, dat hoeft dus niet maar het kan zeker wel. Autisme en de feestdagen, het kan een zware combinatie zijn.

Geniet jij van de feestdagen of geeft het jou veel stress? Hoe zorg jij voor een fijne en ontspannen feestdagen? Wil je hierover met andere autivrouwen praten dan ben je van harte welkom.


Interessant artikel om in dit kader te lezen is:

https://www.mariskamedia.nl/wordpress/autisme-en-de-feestdagen-overprikkeling-voorkomen-met-deze-tips/

LIVE en ONLINE bijeenkomst 

Voor de live bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Inloop vanaf 19.15 uur. 
Hosts van het live café zijn Charlotte Beijer en Martine Jetten. 

Voor de digitale bijeenkomsten is het themagesprek van 19.30-20.30. Instroom vanaf 19.15 uur. 
 Na een centrale introductie gaat het online café in (digitale) kleinere subgroepen uiteen. Er is een gezamenlijke afsluiten. Mogelijk is het prettig om pen en papier bij de hand te hebben. 
Vaste host van het online café is Maartje de Vries. In november wordt het online autivrouwencafé waargenomen door Margot Verduin. 

Locatie voor live bijeenkomsten 
Zijpendaalseweg 25 
6814CC Arnhem 

 AANMELDEN NOODZAKELIJK 
 E-mail: administratie@krekelautismecoaching.nl 
 Telefoonnummer: 026-325 21 63

Geen opmerkingen:

Een reactie posten