zondag 10 februari 2013

Verslag van 6 febr.


Deze avond zijn we begonnen met een korte voorstelronde omdat meer dan de helft van de 11 vrouwen voor de eerste keer in het Autivrouwencafé kwamen.
Vervolgens gingen we brainstormen over wat ‘relaties’ inhoudt, dit zorgde al snel voor een volle bladzijde op de flip-over.
Relaties zijn er op meerdere manieren, wij hebben voornamelijk gesproken over vriendschapsrelaties en liefdesrelaties.
Hierover werden ervaringen uitgewisseld, oa. over gevoelens en moet je wel of niet verliefd zijn als je verkering met iemand krijgt. Een paar mensen gaven aan dat zij er voor gekozen hebben om geen liefdesrelaties meer te willen beginnen. 

Het uur ging snel voorbij en Sandra Krekel maakte iedereen erop attent dat we nog verder kunnen praten in een besloten LinkedIngroep. Hier kunnen vrouwen met een ASS zich aanmelden en een gebruiksaanwijzing is te vinden na de dubbele punt:
deelnemen LinkedIn_discussiegreoep_autivrouwencafé 

De volgende bijeenkomst is op woensdag 6 maart en het thema is dan: ASS en kinderen.
Hoe is jouw ervaring met kinderen? Verdraag je kinderen om je heen? Hoe ga je om met schreeuwende, gillende of huilende kinderen die je op straat of in de winkels tegen komt? Vind je kinderen leuk, werk je graag met ze bijv. als onderwijzeres of  in een kindercrèche. Voel je kinderen goed aan of  vermijd je ze omdat ze bijvoorbeeld te druk zijn of onvoorspelbaar gedrag vertonen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten